Informasjon om den nye personvernlovgivningen, GDPR – Ullstrøm Fepo AS – 2018

 

Den nye Europeiske personvernlovgivningen som trer i kraft i år er kjent for de fleste som håndterer personopplysninger. Den nye forskriften gjelder også i Norge. I disse dager mottar du nok en stor mengde slike eposter fra alle de virksomheter hvor du har registrert ditt navn, epost adresse og/eller telefonnummer. Dette fordi alle som har registrerte opplysninger om deg som person skal informere sine kunder og eventuelt innhente nytt samtykke for bruk av din epostadresse.

Vi i Ullstrøm Fepo AS tar våre kunders personvern på alvor. Vi behandler alle personopplysninger i henhold til den nye lovgivningen. Dette betyr at du som kontaktperson hos kunde, leverandør eller partner, kan være trygg på at dine opplysninger som navn, epost og telefonnummer er sikret etter den nye forskriften.

Din tillit er viktig for oss og vi jobber aktivt med å styrke sikkerheten rundt personlige data. Med dette informasjonsskriv opplyser vi dere om at vi forplikter oss til å verne om disse dataene i dag og i fremtiden.

De gir deg også rettigheter som person. Du kan når som helst gi oss beskjed om at du ønsker å bli slettet fra våre registre eller ikke lengre ønsker å motta nyhetsbrev, informasjonsskriv eller lignende.

Grunnet vår størrelse og det at vi ikke behandler sensitive opplysninger vil vi ikke innhente nye samtykker fra våre leverandører, partnere og kunder. Men om du likevel ikke ønsker å motta nyhetsbrev kan du svare på denne eposten og skrive AVMELD samt epostadressen du ønsker å fjerne, eller andre beskjeder knyttet til dine personopplysninger.