VÅR FILOSOFI

vi skal kunne levere varen
når kunden trenger den!

Vår Historie

Ullstrøm Fepo AS har eksistert siden 1986. Opprinnelig firmanavn var Knut Ullstrøm AS. Knut Ullstrøm var en av de første kuldegrossistene i Norge med oppstart en gang på 1950 tallet. Fepo AS ble stiftet i 1983. Fepo AS solgte storkjøkken utstyr, kjøle- og fryserom, og aluminiumshyller til Storkjøkken entrepenører.

I år 2000 slo selskapene Knut Ullstrøm AS og Fepo AS seg sammen til Ullstrøm Fepo AS, med Terje Nybø som eier av selskapet.

Våre tjenester

AAA-rating

Ullstrøm Fepo leverer kjøle- og fryseutstyr til kulde-entrepenører i hele Norge. Vi holder til i Østre Aker vei 99 og har et stort og rikholdig lager av forskjellige komponenter til kjøle og fryseanlegg , hyller til kjøle og fryserom  og kjøle og frysekompressorer.
Vi er kjent for vår gode sortiment av kjølemaskiner fra Bock, og  hylleinnredninger fra Jestrabek til  kjøle og fryserom. Vi leverer kjøle- og fryserom fra Viessmann, i tillegg til all nødvendig utstyr til kjøle- og fryseanlegg.

Våre kunder

Ullstrøm Fepo har det siste året levert en rekke Bock kompressorer til fiskerindustrien, med den nye miljøvennlige kuldemediet CO2. Vi har i lang tid vært leverandører av kjøle og fryse kompressorer til Handelsflåten og Fiskeriflåten.

Våre kunder leverer også  utstyr til store matvarekjeder i Norge som MENY, Joker og COOP. Vi har levert blant annet aluminium hylleinnredninger og utstyr til kjøle og fryse anlegg.

 Vår service & leveranse

Hos oss kan du forvente rask levering. Vi behandler bestillinger fortløpende og har godt samarbeid med de beste leverandørene i bransjen. Vi har eget lager med et stort utvalg av kompressorer, fordampere, reservedeler til Bock, aluminium hylleinnredning, oljer etc. Vi leverer både komplette løsninger og mindre leveringer raskt . Dere som kunder vil bli  godt ivaretatt av Terje Nybø og Jon Engebretsen når det gjelder salg og servicehenvendelser.

Ansatte

TERJE NYBØ

Daglig Leder

Innkjøp og Salgsansvarlig

JON ENGEBRETSEN

Teknisk ansvarlig

Elektro & Kjølemontør

 

VI LEVERER TIL

VÅRE LEVERANDØRER